top of page
Grøn lysstråle

 

Hvilken måde er sundest at tørre sit hår på?

Er det virkelig sundest at føntørre håret frem for at lade det lufttørre? Svaret er JA!

Men kun hvis du føntørre dit hår ordentligt.

Den største grund til at dette, er at dit hår er kortere tid vådt hvis du føntørre det, end hvis du lader det lufttørre. Håret er nemlig i sin svageste og mest skrøbelige fase når det er vådt.

Det er dog ikke sundt at føntørre håret på den højeste varme. Det sundeste er, at du lader håret blive delvist tørt (evt. mens du laver din daglige ansigtsrutine eller lægger/fjerner make-up) Derefter føntørrer du med mellem varme, og husk altid varmebeskyttende i håret inden brug af føntørre eller jern.

Grøn lysstråle

 

Gro dit hår langt og sundt

Hvis du prøver at få dit hår til at vokse, og det hele føles uoverskueligt af alle de informationer du finder på nettet - så har du her vores top 5 vigtigste tips til at få dit hår til at vokse længere og hurtigere.

 

#1 - Dagligt hovedbundsmassage. Det er videnskabeligt bevist at det har effekt, da blodcirkulationen i hovedbunden stimuleres og øger gennemstrømningen til hårsækkene i hovedbunden. Derudover er det gratis og så tager det KUN 4 minutter.

 

#2 - Sørge for at få klippet dine spidser hver 3. måned så du forhindrer at dine spidser spalter længere op af hårstrået.

Hvis først spidserne spalter længere op, ender det med at der skal klippes mere af. Det er derfor godt at få klippet lidt af oftere, så håret kan vokse sig langt.

 

#3 - Vask mindst håret 2 gange ugentligt, så du vedligeholder en sund hovedbund.

 

#4 - Undgå stramme hestehaler og knolde for tit, da disse kan forårsage pletskaldethed (ved at det trækker hårgrænsen længere tilbage) eller knække hårstråene. Lad i stedet for dit hår være nede eller i en løs fletning.

 

#5 - Ugentligt olie behandling til din hovedbund (med hovedbundsmassage) og dine ender for at øge cirkulationen til din hovedbund og for at holde spidserne sunde. 

bottom of page