top of page

Hvilken måde er sundest at tørre dit hår på??

Er det virkelig sundest at føntørre håret frem for at lade det lufttørre? Svaret er JA!!

Men kun hvis du føntørre dit hår ordentligt. Den største grund til at dette, er er at dit hår er kortere tid vådt hvis du føntørre det, end hvis du lader det lufttørre. Håret er nemlig i sin svageste og mest skrøbelige fase når det er vådt. Det er dog ikke så sundt at føntørre håret på den højeste varme, det sundeste er at du lader håret blive delvist tørt (Evt mens du du laver din daglige ansigtsrutine eller lægger/fjerner makeup) Derefter føntørrer du med mellem varme, og husk altid varmebeskyttende i håret inden alt brug af føntørre eller jern.


Læs med på vores instagram for flere hår facts

https://www.instagram.com/p/CkvdSMPNzJi/?igshid=YmMyMTA2M2Y=


Gro dit hår langt og sundt

Hvis du prøver at få dit hår til at vokse, og det hele føles uoverskueligt af alle de informationer du finder på nettet - så har du her vores top 5 vigtigste tips til at få dit hår til at vokse længere og hurtigere.


#1 - Dagligt hovedbunds massage. Det er videnskabeligt bevist at det har effekt, da blodcirkulationen i hovedbunden stimuleres og øger gennemstrømningen til hårsækkene i hovedbunden, derudover er det gratis og så tager det KUN 4 minutter


#2 - Sørge for at få klippet dine spidser hver 3 måned så du forhindre at dine spidser spalter længere op af hårstrået. Hvis først spidserne spalter længere op, ender det med at der skal klippes mere af. Det er derfor godt at få klippet lidt af oftere, så håret kan vokse sig langt.


#3 - Vask mindst håret 2 gange ugentligt så du vedligeholder en sund hovedbund.


#4 - Undgå stramme hestehaler og knolde for tit, da disse kan forårsage pletskaldethed (ved at de trække hårgrænsen længere tilbage) eller knække hårstråene. Lad i stedet for dit hår være nede eller i en løs fletning så snart du kommer hjem.


#5 - Ugentligt olie behandling til din hovedbund(med hovedbundsmassage) og dine ender for at øge cirkulationen til din hovedbund og for at holde enderne sunde. 

bottom of page